Welkom bij FOCUS

Wij zijn FOCUS – “Fans of Brands” het platform voor alleen maar de beste merken en de tofste content creators! We willen jullie graag laten zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Presentatie

Heb je echt geen tijd? Bekijk direct onze cases:

Wellicht is het volgende voor jullie wel herkenbaar?

Marketing is veranderd in targeting en elke dag vecht je om de aandacht van jouw publiek.

De dure advertenties en campagnes worden steeds vaker als storend ervaren, en de ruimte om er een persoonlijke touch toe te voegen is er vaak niet. Binnen enkele seconden wordt er immers al doorgesrcolled of weggeklikt.

Met als mogelijk gevolg...

Bekijk het eens vanuit het oogpunt van jouw doelgroep.

De hele tijd worden de ongevraagde ads door je strot geduwd, in het bos van al deze advertenties is het zowat onmogelijk gemaakt om gewoon je filmpje te kijken of je artikeltje te lezen. Kwantiteit gaat dezer dagen voor kwaliteit. Dit kan anders!

Wil je dan...

Creëer een gevoel. Een totale merkbeleving met verbondenheid en connectie. Laat zien dat je de taal van je doelgroep spreekt en dat je weet waar hun hart sneller van gaat kloppen. Kortom, creëer fans!

Wij geloven dat juist onze gebruikers de baas zijn.

De baas over wat ze zien, wat hen aanspreekt en wat bij hen past.

En... we gaan ze daar nog voor belonen ook!

FOCUS...

Creëer met FOCUS een centrale plek voor al je gave content. En verwijs gemakkelijk door naar andere sociale mediakanalen. Gebruikers weten vanaf nu gewoon waar ze moeten zijn, FOCUS.

FOCUS OP

Benieuwd hoe we dat doen, bekijk onze cases!