Over ons

Welkom bij FOCUS, het platform dat merken en consumenten samenbrengt op een betekenisvolle manier. Wij geloven in de kracht van verhalen vertellen en het creëren van oprechte merkloyaliteit. Ontdek hoe wij de wereld van marketing en reclame willen veranderen door de focus te leggen op echte aandacht voor jouw merk.

Over ons
Wim Sijberts

CEO – Doubble Media

Het verhaal achter ons platform

Bij FOCUS geloven we in de kracht van verhalen vertellen en het opbouwen van echte merkloyaliteit. Ons platform is ontstaan uit frustratie over opdringerige advertenties die de gebruikerservaring verstoren op sociale media. We vroegen ons af: is er geen betere manier om potentiële klanten te bereiken zonder ze lastig te vallen?

Merken en bedrijven maken over het algemeen prachtige content. Waarom zouden we targeting niet terugbrengen naar de essentie van marketing, waarbij je op een boeiende en innovatieve manier je merkverhaal overbrengt aan je doelgroep? Geen oppervlakkige views of likes, maar oprechte aandacht voor je merk. Dat is waar FOCUS voor staat.

Onze reis begon in 2018 met een idee en een visie. Het omzetten van dat idee naar een tastbaar product was een uitdaging, maar dankzij de steun van vrienden en de toewijding van ons team zijn we blijven doorzetten. We kozen bewust voor de moeilijke weg, met een ethische inslag. FOCUS is een puur platform waar kwaliteit boven kwantiteit gaat en waar de FOCUS ligt op de eindgebruiker.

We zijn niet allemaal techneuten, maar we lieten ons inspireren door de psychologie achter succesvolle platformen. Met potlood en papier gingen we aan de slag om onze ideeën vorm te geven. 

Bij FOCUS kijken we door de bril van de gebruiker. We willen een platform bieden waar merken en consumenten op een betekenisvolle manier met elkaar kunnen connecten. Waar verhalen centraal staan en waar echte fans worden gecreëerd.

Wim Sijberts

CEO – Doubble Media

Dit mag je van ons verwachten

Bij FOCUS zetten we ons in om merken en consumenten samen te brengen op een manier die beide partijen waardeert en inspireert.

Betekenisvolle relaties

Bij FOCUS geloven we in de kracht van verhalen vertellen en het opbouwen van echte relaties tussen merken en hun doelgroep. Ons platform biedt een ruimte waar merken hun verhaal kunnen delen en consumenten oprecht kunnen engageren.

 

Innovatieve merkbeleving

We gaan verder dan traditionele advertenties en bieden creatieve oplossingen om je merk in de schijnwerpers te zetten. Van boeiende content tot interactieve ervaringen, we helpen je om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten.

Ethisch en gebruikersgericht

Bij FOCUS kiezen we bewust voor een ethische aanpak waarbij de belangen van de gebruiker centraal staan. We streven naar kwaliteit boven kwantiteit en zorgen ervoor dat de gebruikerservaring niet wordt verstoord door opdringerige advertenties.

Meet Team FOCUS

Achter FOCUS staat een gedreven team van professionals die zich inzetten om merken en consumenten op een unieke manier te verbinden.

wim-focusapp.nl
Wim
CEO
jasper-focusapp.nl
Jasper
APP Development
frank-focusapp.nl
Frank
COO
frits-focusapp.nl
Frits
Marketing & Communicatie
rp-focusapp.nl
Robert - Paul
Web Development
willem-focusapp.nl
Willem
Sales & Accounts
stan-focusapp.nl
Stan
Content Development
1711408617949
Chris
Commercieel Manager